Krav Maga

Boksfit

Kroxxing ®

Workshop/ Cursus

Altijd al de beginselen van zelfverdediging willen leren?

Altijd al met een veiliger gevoel over straat willen gaan?

Kom dan naar onze Krav Maga lessen.

Krav Maga, het Israelische zelfverdedigingssysteem gaat uit van het principe “Don’t get hurt.”

Voorop staat:

  • Veiligheid
  • Weerbaar
  • Snelheid
  • Kracht
  • Incasseren
  • Uithoudinsvermogen
  • Coördinatie
  • Zelfvertrouwen
  • Doorzetten

De lessen zijn bedoeld voor jeugd en volwassenen van 8 jaar tot ..... jaar en worden gegeven in de multifunctionele accomodatie 'De Grote Beemd', Dalemdreef 21, 5035 LZ Tilburg

Maandagavond 19.00 uur: 14+ Woensdag 16.00 uur: 8-14 jaar Vrijdag 18.00: 8-14 jaar

Speciaal tarief: 1x trainen per week voor € 30 per maand.

* (Ben je < 14 jaar, dan train je voor dit tarief gratis een 2e keer in de week).
* Exclusief eenmalige inschrijfkosten van € 10,00 en de kosten voor het aanschaffen van materialen.
* Tijdens de schoolvakanties is er geen les; dit is verwerkt in de prijs.

“Krav Maga. So one may walk in peace”

*In nauwe samenwerking met Unbroken Crossfit & Fight Academy (www.unbrokencfa.nl) en www. Mmbuhayselfdefense.nl)

LADIES ONLY!!!!

Wel fit en weerbaar willen zijn maar geen zin in het 'vechten' en vooral niet met mannen erbij? Kom dan bij Boksfit!!!! Voor vrouwen en gegeven door een vrouw!

Fitboks bestaat vooral uit het uitvoeren van boks technieken op bokshandschoenen en trapkussens, buikspieroefe-ningen, cardiooefeningen en krachtoefeningen gebaseerd op het eigen gewicht. (En uiteraard in je eigen tempo en naar eigen kunnen).

Dit is een populair programma voor mensen die vooral aan hun conditie willen werken en/of graag wat technieken willen leren zonder te sparren; zonder blauwe plekken te krijgen; zonder .... maar met vrouwen.

Fitboks is divers. Er wordt ook gebruik gemaakt van het HIIT systeem (High intensity interval training). Daarnaast zorgt het ervoor dat:

– jij je energie kwijt kunt
– jij een betere algehele conditie krijgt
– jij ontspant door stressontlading
– jouw spieren zich ontwikkelen - jouw vetverbranding geactiveerd wordt - resultaat haalt.

* Bij deze lessen gebruik je bokshandschoenen en heel soms ook scheenbeschermers. Er wordt nadrukkelijk NIET gespard.

De les wordt gegeven in de multifunctionele accomodatie 'De Grote Beemd', Dalemdreef 21, 5035 LZ Tilburg

Maandagavond 20.00 uur: 14+

Speciaal tarief: 1x trainen per week voor € 35,00 per maand.
Dit is inclusief het gebruik van de Herbalife24 Hydrate sportdrank.
Een sportdrank ter ondersteuning van de nodige hydratie tijdens flinke inspanning.

Maandagavond 20.00 uur.

'De Grote Beemd'. Dalemdreef 21 Tilburg.

* Exclusief eenmalige inschrijfkosten van € 10,00 *Bokshandschoenen verplicht.
* Tijdens de schoolvakanties is er geen les; dit is verwerkt in de prijs.

KROXXING® is een unieke sport en wordt nergens anders gegeven! Het is ontwikkeld door Miss Forward.Het is een combinatie van Krav Maga, Boksen, Cardio en ...Muziek. Een groepsles die intensief, swingend en uitdagend is voor mensen die eens wat anders willen.

Het boksgedeelte zorgt voor wat pit en snelheid. Het Krav Maga gedeelte zorgt voor weerbaarheid zonder dat er sprake is van fysiek contact. Kroxxing vindt plaats op up-tempo muziek, een cardio intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, zelfverdediging, kracht, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. De oefeningen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is dus een typische totaal work-out.

In 30 - 45 minuten worden oefeningen up-tempo gedaan waarbij je gebruik maakt van je lichaamsgewicht.

* Het tarief bedraagt € 20,00 per maand . Dit is inclusief het gebruik van de Herbalife24 hydrate sportdrank. Een drank ter ondersteuning van je hydratatie.


* Outdoor sporten is gratis voor de miss Forward Herbalife members en klanten die regelmatig afnemen (vraag naar de voorwaarden).
* Voor klanten en members uit de downline geldt een aangepast outdoor tarief van € 3,00 per les.

We starten elke maand met een nieuw KROXXING programma. Binnen dat programma streef jij naar jouw persoonlijke vooruitgang.

KROXXING wordt gegeven in de buitenlucht.

Zondagavond 19.15 uur.

* We verzamelen in Tilburg op het Mosselhoekplein en lopen van daaruit naar een buitensport locatie. De tocht erheen en terug maakt onderdeel uit van de warming up en cooling down.


Met weerbaarheid wordt bedoeld dat je voor jezelf opkomt; zowel fysiek als mentaal. Je bent in staat om je grens aan te geven; Je weet wat je wel en wat je niet wilt.

Bij Miss Forward zijn er diverse manieren om te werken aan je weerbaarheid.

Zo is er het 6-weken durende programma "Niet aan mijn lijf." (Dit wordt veelal gegeven op scholen).

Maar er zijn ook workshops, minmaal 8 deelnemers, van een of meerdere dagdelen. (Maak daarbij kennis met de basis principes vanuit zelfverdediging).

- Personal Training behoort ook tot de mogelijkheden.

- Daarnaast maakt het onderwerp 'weerbaarheid' onderdeel uit van een online curus van 90 dagen over voeding, weerbaarheid en in balans zijn.

Vraag naar de mogelijkheden!

Achtergrondinformatie Krav Maga

Krav Maga (spreek uit als KRAHV muh-GAH, wat in het Hebreeuws “contact gevecht” betekent) is een simpel, agressief, makkelijk te leren en gemakkelijk te onthouden zelfverdedigingssysteem. Krav Maga is ontwikkeld in Israël in een vijandige omgeving waarbij het voor de Israelische soldaten niet mogelijk was veel tijd te steken in het leren van zelfverdedigingstechnieken. Krav Maga is niet mooi om te zien. Het heeft geen elegante bewegingen en sluit waarschijnlijk niet aan bij het idee dat de meeste mensen hebben van een vechtkunst zoals Kung Fu, Tai Chi of Judo. Bij Krav Maga gaat het puur en alleen om simpele en agressieve bewegingen die gericht zijn op zelfverdediging. Krav Maga is, in tegenstelling tot veel andere systemen, vooral een overlevingssysteem waarbij het gaat om de persoonlijke veiligheid. Het is een moderne zelfverdedigingsmethode welke ontworpen is om gebruikt te worden tegen één of meerdere ongewapende of gewapende aanvallers. Binnen het Krav Maga bestaan dan ook geen kata’s of vormen, regels of vastgestelde combinaties voor specifieke aanvallen. Krav Maga training is vooral gericht op het aanleren van simpele zelfverdedigingstechnieken die gebaseerd zijn op de natuurlijke reacties van het menselijk lichaam. Krav Maga is daarbij een geïntegreerd systeem. Dit betekent dat geleerde technieken toepasbaar zijn in meer dan een situatie, waardoor het mogelijk is een beperkt aantal technieken te leren die werken tegen veel verschillende aanvallen. Bij Krav Maga training ligt de nadruk daarom ook meer op de principes van het systeem dan op de technieken. Dit omdat geen twee aanvallen ooit hetzelfde zullen zijn. Ook mensen zijn niet gelijk (groot/klein, dik/dun, zwaar/licht, man/vrouw e.d.). Daarnaast zal iemand die geconfronteerd wordt met een bedreiging de ene dag anders reageren dan de andere dag.